Belépés
.ewk.hu

Elfelejtett jelszó Aktiváló e-mail újra

vagy
Facebook bejelentkezés
Google+ bejelentkezés
Regisztráció

Szabályzat

Az alábbi általános felhasználási feltételeket elfogadom

Felhasználási feltételek

1. rész: Általános Szerződési Feltételek

Vilmányi Gergő egyéni vállalkozó, mint szolgáltató (a továbbiakban: „Szolgáltató”, adatai az I. pontban) – az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény által támasztott követelménynek megfelelően – előzetes tájékoztatása keretében informálja a látogatókat és a felhasználókat a szolgáltatása jellegéről, a szerződéskötéshez szükséges technikai lépésekről, a szerződés írásbeliségéről, az adatbeviteli hibák szerződéskötést megelőző azonosításához és kijavításához biztosított eszközökről, a szerződéskötés nyelvéről, a szerződéskötéssel kapcsolatos egyéb kérdésekről, valamint meghatározza az általa nyújtott szolgáltatás igénybevételének megkezdésekor létrejövő szerződés általános szerződési feltételeit.

A szolgáltatást igénybevevő felhasználó (a továbbiakban: „Felhasználó”) tudomásul veszi, hogy a Szabályzat 1. részét képezik az Általános Szerződési Feltételek, és a szolgáltatás igénybevételével azt magára nézve kötelezőnek ismeri el.

Az Általános Szerződési Feltételekben használt fogalmakat és kifejezéseket az 2001. évi CVIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően kell értelmezni. Az Általános Szerződési Feltételek megváltozásáról a Felhasználó az ewk.hu főoldaláról értesülhet.